Flytta ett lag till en annan klass

Om du behöver flytta ett lag som är anmäld till fel klass eller där en klass skall slås ihop med en annan klass, följ instruktionerna.

Max Martinsson avatar
Skrivet av Max Martinsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  1. Klicka på Anmälningar-fliken.

2. Klicka på den anmälan det gäller. Om du har svårt att hitta rätt anmälan kan du använda sökrutan under listan med laganmälningar.

3. Välj underfliken Laganmälningar.

4. Tryck på Flytta lag mellan klasser.

5. I rutan som dyker upp väljer du först vilket av lagen du önskar flytta på (det kan finnas fler än ett lag i en anmälan).

6. I rutan under väljer du vilken klass laget skall flyttas till.

7. Avsluta med att trycka på OK. Laget är nu flyttat.

Om du skall flytta flera lag, upprepa steg 4-7.