Kortbetalningar
Utbetalning av pengar - för turneringar som sköter sin ekonomi i Superinvite
Utbetalning av pengar - för turneringar som sköter sin ekonomi i Superinvite
Max Martinsson avatar
Skrivet av Max Martinsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Utbetalningar via Superinvite

Om din klubb hanterar sina utbetalningar via systemet Superinvite blir du informerad om detta när du går in i Cup Manager-programet och klickar på länken Betalningar under menyvalet Laganmälningar:

Gör då såhär:

1) Logga in i Superinvite (www.superinvite.se för svenska klubbar och www.superinvite.no för norska klubbar).

Om du inte känner till ert användarnamn och lösenord bör du i första hand ta kontakt med den ekonomiansvariga på klubben. Om inte denna vet kan du också ta kontakt med Superinvite Cup Managers support.

2) I huvudmenyn, klicka på Alternativ och välj Stripe.

3) För att komma åt ekonomi-inställningar krävs ett master-password. Detta är inte samma lösenord som du använde för att logga in i systemet, utan ett separat lösenord för att ge extra säkerhet. Om du är osäker på vad ditt master-password är, ta kontakt med vår support.

4) Är det första gången ni gör en utbetalning måste ni först lägga till ett bankonto. Klicka på Administrera bankkonto.

5) Ange ett namn på det konto ni önskar överföra pengarna till (används bara som intern benämning på kontonummret, t.ex. bankgiro-konto i Nordea). Ange också bankkontonumret i IBAN-format. Om du inte vet IBAN-numret kan du använda vår IBAN-kalkylator.

Observera att om ni har ett bank- eller plusgironummer (vanligt i Sverige) så är giro-numret inte samma sak som bankkontonumret. Det är bankkontonumret som ni skall skriva in i IBAN-format i rutan nedan. Har ni inte tillgång till detta, ta kontakt med er bank så hjälper dem er.

6) När ni lagt till ett nytt bankkonto lägger det sig under rubriken Dina bankkonton. Du kan då trycka på knappen Överföra belopp.

7) Nu kan du välja bankkonto, ange belopp (tillgängligt belopp på ert konto visas längre ner på skärmen) och skriva en intern notering för överföringen. Du kan också välja vilka utskick/arrangemang som utbetalningen avser. Avsluta med att klicka på Överför-knappen.

8) Systemet frågar dig om du är helt säker. Klicka på OK för att genomföra överföringen.

9) Klart. En överföring initieras omedelbart, men den kan ta 2-5 bankdagar innan den kommer in på ert konto, beroende på vilken bank ni har.

Överföringen syns också i er ekonomirapport. Vi rekommenderar att ni laddar ner den efter varje avslutad månad.