Komma igång med Cup Manager
Användare, inloggningar och lösenord
Ändra lösenord eller begära ett nytt lösenord som turneringsadministratör
Ändra lösenord eller begära ett nytt lösenord som turneringsadministratör

Om du vill ändra ditt nuvarande lösenord, eller har glömt vad ditt är så kan du enkelt lösa detta.

Max Martinsson avatar
Skrivet av Max Martinsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Innehåll:

• Begära ett nytt lösenord via webben

• Begära ett nytt lösenord via Cup Manager-programmet

• Ändra sitt lösenord i programmet

• Bra att veta

Begära ett nytt lösenord via webben

Denna metod fungerar bara om ni har hemsidessystem från Cup Manager.

1. Gå in på er turneringshemsida, (den har vanligen en adress i formatet http://turneringsnamn.cups.nu)

2. Gå längst ned på sidan, klicka på Logga in

3. I inloggningsrutan som dyker upp, fyll i din e-postadress.

4. Klicka därefter på länken Har du glömt ditt lösenord? Klicka här.

5. En ny länk Skicka epost till mig dyker upp. Klicka på den.

6. Ett mail med instruktioner skickas nu till dig. Följ dem.

Begära ett nytt lösenord via Cup Manager-programmet

Cup Manager är ett program man laddar ner och installerar på sin dator.

1. Starta Cup Manager-programmet.

2. I inloggningsrutan, skriv din e-postadress i fältet Användarnamn

3. Klicka på Glömt ditt lösenord?

4. Välj Skicka.

5. Ett mail med instruktioner skickas nu till dig. Följ dem.

Ändra sitt lösenord i programmet

Om du önskar ändra ditt lösenord kan du göra det ifrån programmet när du är inloggad på en turnering.

1. Klicka på den rosa Stäng-av-knappen i övre högra hörnet.

2. I menyn väljer du Byt lösenord

3. Uppge ditt nya önskade lösenord i lösenordsfälten och klicka på OK. Klart!

Bra att veta om lösenord i Cup Manager

• Om ni använder Cup Managers hemsides-system är det samma lösenord till Cup Manager-programmet som det är till hemsidan.

• Det är samma lösenord för alla turneringar som är kopplad till samma e-postadress. Har du flera turneringar ändrar du alltså lösenord på samtliga.

• Reser du själv på andra turneringar som  använder Cup Manager? Om du anmäler dig med samma e-postadress som du har kopplat till dina turneringar där du är turneringsadministratör använder du samma lösenord för att redigera din anmälan där, som när du loggar in i programmet på din egen turnering - lösenordet är alltså kopplat till din e-postadress i alla lägen i systemet.