1.6) Ändra namn på banor

Man kan skapa flera banor på ett spelställe, då döps de automatiskt till 1, 2, 3 osv. Du kan ändra namn på banorna.

Max Martinsson avatar
Skrivet av Max Martinsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När man har flera banor på en spelplast så är det bra att kunna skilja på de olika banorna genom att döpa dem för att det ska vara lätt för spelare och besökare att hitta planerna. Systemet döper automatiskt banorna till 1, 2, 3, osv när man skapar flera banor på en spelplats.

För att ändra namn på en bana gör du såhär:
1- Gå till Platser i menyn.
2- Välj vilken arena/spelplats du vill redigera.
3- Välj undermeny banor.
4- Markera den bana du vill ändra namnet på.
5- Klicka på pennan bredvid Namnet på banan/planen och redigera.

Se också: