Ställ in längd på matcher
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ifall ni vill ändra längden på matcher i efterhand kan ni följa denna guide

Välj inställningen Matchlängd

På fliken Översikt, klicka på Inställningar (1) och sedan Matchlängd (2)

Välj klass

I rutan som visas, välj "gemensamma inställningar" ifall alla klasser ska ha samma matchlängder. Annars kan ni ställa in matchlängd för varje klass i listan genom att välja en klass.

Ni kan byta mellan klasserna fram och tillbaka och sedan spara allt ni gjort för alla klasser med OK-knappen.

Ställ in matchlängderna

Välj ifall det är samma matchlängd i alla stadier (gruppspel/slutspel) eller ifall det är olika i de olika stadierna.

Om ni väljer att det är olika i olika stadier kommer det att visas en textruta för varje stadie ni har i turneringen.

Tryck sedan på OK-knappen för att spara inställningarna!