Bifoga en fil till ditt meddelande
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Öppna skicka-dialogen

Öppna skicka dialogen för att skicka ett meddelande. Det fungerar att skicka både mass-meddelanden och till enskilda personer (som i det här fallet).

Börja med att skriva texten du vill skicka. I det här fallet kommer vi att göra så "Klicka här" blir en länk som går att klicka på i mejlet som vi skickar ut.

Markera "Klicka här"

Markera texten som du vill ska bli en länk till din fil i mejlet som skickas ut. I det här fallet markerar vi texten "Klicka här" från texten i det föregående steget.

Gör om "Klicka här" till en länk

Högerklicka på den markerade texten (I det här fallet "Klicka här") och välj alternativet "Länk till bifogad fil..." i listan som kommer upp.

Ladda upp filen till Cup Manager

Dra filen du vill bifoga till den vita rutan som dyker upp

Klicka på filen du vill bifoga så den får en blå ram

Klicka på OK

Nu är mejlet färdigt och redo att skickas!

Så här ser det ut när det kommer fram