Platser
Vad är platser för något och hur fungerar dem?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Platser är fundamentet för många funktioner i Cup Manager. Spelplatser behövs för att kunna schemalägga matcher. Boende-platser behövs för att kunna göra boendetillsättningen. Matplatser kan användas för att berätta för lagen var de skall äta sina måltider och för att planera beställningslistor och specialkost.

Var lägger jag till Platser?

Platser kan läggas till under Inställningar eller i Plats-fliken.

I hjälpavsnittet Platser hittar du mer information om hur du lägger till och konfigurerar olika platser.

Var visas mina platser?

Förutom att de syns i programmet och påverkar olika programfunktioner så visas platser på hemsidan och i en eventuell turneringsapp (extratjänst). Plats-sidan på hemsidan används flitigt av såväl publik som deltagande lag för att hitta mellan boende och spelplatsen, eller till matsalen, badet, discot eller andra intressepunkter.