Tillsätt domare via Excel
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Exportera spelschemat till Excel

På fliken Domare, klicka på knappen "Exportera..."

Välj vad du vill exportera

Här kan du, ifall du vill, välja att bara exportera en del av schemat. Det kan vara bra ifall du bara vill jobba på en del av schemat i taget.

Du kan också välja hur matcherna ska fördelas på flikarna i Excel-dokumentet.

Vänta på att programmet hämtar matcherna

Spara filen

Skriv in ett lämpligt namn, t.ex. domare.xls

Tryck sedan på Spara-knappen

Filen öppnas

Nu öppnas filen i Excel. Här ser du alla matcher du valt att exportera. Kolumnen längst till höger representerar domarna.

Fyll i domarnummer

Fyll nu i domarnumret för varje match och spara filen.

Lämna i övrigt all annan information i filen i fred.

Importera

När du sedan är klar kan du gå tillbaka till Cup Manager och klicka på "Importera..." och välja din fil!