Vad är Cup Manager Admin?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Cup Manager Admin är en mobilapp som går att ladda ner till mobiltelefon eller surfplatta. Appen är till för dig som administrerar en turnering eller för dina funktionärer. Tanken med appen är att erbjuda ett lättarbetat verktyg för enkla rutiner, där man vill slippa jobba i Cup Manager-klienten (programmet).

Cup Manager Admin ersätter inte behovet av att köra Cup Manager-klienten.

I Cup Manager Admin finns för tillfället följande moduler:

• Incheckningsfunktion per lag

• Incheckningsfunktion per klubb

• Resultatinmatning (endast slutresultat)

• Basic speaker-modul (spelschema, spelarlistor + statistik för matcher just nu)

Utvecklingen av Cup Manager Admin sker kontinuerligt baserat på användarnas behov och önskemål.