Lägg ut nyheter på hemsidan

Genom att jobba med att publicera nyheter på hemsidan, blir hemsidan mer dynamisk.

Max Martinsson avatar
Skrivet av Max Martinsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att jobba med nyheter på hemsidan gör att hemsidan blir mer levande. Ett bra sätt att fånga besökarens intresse och få lag att anmäla sig till er cup.

Varför ska vi jobba med nyheter på vår hemsida?

När man aktivt jobbar med att publicera nyheter på sin hemsidan fångar det besökarens intresse. Man kan exempelvis publicera nyheter som talar om när anmälan öppnar, om man har fått en ny spännande sponsor, pusha för roliga aktiviteter utöver matcherna på cupen, eller varför inte skriva en nyhet när man uppnått 100 anmälda lag.

Att sidan är dynamisk och att besökare ser att det är lite aktivitet kan locka till att man anmäler sig.

Lägga till nyhet

När du är inloggad som administratör på hemsidan, klickar du på Nyheter ute i menyn på vänster sida.

Upp till höger klickar du Lägg till nyhet

Skapa en rubrik som fångar ett intresse i fältet för Rubrik.

Du kan lägga till en bild kopplad till din nyhet. Välj Byt.

Har du inte laddat bilden du vill publicera med din nyhet väljer du Ladda upp bild.

När bilden sedan är uppladdad eller om du redan har laddat upp den sedan tidigare, klickar du på bilden och sedan på Nästa ner i höger hörn.

Välj om du vill Använda vår rekommenderade storlek, eller om du vill styra storleken själv, i så fall hukar du ur rutan och styr vilken del av bilden du vill använda. Klicka Done.

I fältet Innehåll skriver du din nyhet. Om du klickar på pluss-tecknet kan du lägga in bild, YouTube-video, html och tabell .

När du är klar med din nyhet går du upp och väljer Publicera.

Nu är du klar!