Cup Manager hemsidan / CMS
Allmänt
Logga in som administratör på hemsidan

Så gör du för att logga in på hemsidan så du kommer åt att ändra informationen och inställningarna.

Max Martinsson avatar
Skrivet av Max Martinsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Inloggningsuppgifter

För att logga in använder du samma användarnamn och lösenord som till Cup Manager-programmet. Har du inga inloggningsuppgifter kontaktar du din turneringsadministratör. Är det du som är turneringsadministratör kan du givetvis ta kontakt med Cup Managers support.

1. Gå till inloggningsidan

För att logga in på hemsidan ska du scrolla allra längst ner på sidan och klicka på logga in. Det går också bra att lägga till /admin på er hemsidesadress, t.ex. http://prova.cups.nu/admin

2. Ange användarnamn/e-postadress och lösenord

Fyll i din e-postadress (adressen är ditt användarnamn) och ditt lösenord. Detta är samma som du använder för att logga in i programmet. Har du problem med att logga in kan du testa klicka på Har du glömt ditt lösenord? Klicka Glömt ditt lösenord?

Nu är du inloggad!