Rapportera resultat via Cup Manager Admin
Rapportera resultat via Cup Manager-Admin (vidarelänkning)
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Cup Manager Admin är lösningen för dig som jobbar som funktionär under själva turneringen. Cup Manager Admin innehåller en rad verktyg och moduler som är enkla att förstå och lätta att komma åt.

Du använder Cup Manager Admin genom att ladda ner Cup Manager Admin-appen eller genom att gå in på adressen http://adminapp.cups.nu. För att komma åt de olika modulerna måste du ha en så kallad accesskod. Du kan skapa olika koder för olika banor eller använda samma kod till alla.

I Cup Manager Admin kan du rapportera slutresultat från matcherna. Resultatet blir publicerat omedelbart.

Kombinera Cup Manager Admin med programmet
En del turneringar väljer att först rapportera in matchresultatet direkt ifrån planen vid matchslut genom Cup Manager Admin och därefter dubbelkolla (detta kan markeras i Cup Manager-programmet) alla matcher mot matchrapporten i sekretariat senare på dagen.

Tips! Även om ni rapporterar era resultat via Cup Manager Admin rekommenderar vi alltid att någon har tillgång till en dator med Cup Manager-programmet under turneringen. Programmet behövs om en grupp blir lika eller om ni på ett enkelt sätt önskar en översikt över vilka resultat som inte blivit inrapporterade.

Läs också: