Skriv ut spelscheman av olika slag
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Klicka på Spelschema-länken

Välj vad du vill skriva ut

Detta är en filtrering av vilken information du är intresserad av att skriva ut.

Senare kommer du att få välja vilken sorts utskrift du vill göra.

Kaffepaus!

Välj utskrift

Nu kan du välja vilken sorts utskrift du vill göra genom att klicka på den.

• Match/Klass+Stadie skriver ut matcher på en sida per klass och gruppspel/slutspel

• Gruppindelning skriver ut flera små rutor med alla lag i varje grupp

• Resultat & matchtabell skriver ut en sida per grupp, med grupptabell och matchtabell

• Grupper - Kompakt skriver också ut lag och matcher för varje grupp, men pressar in flera grupper per sida

• Spelplatser skriver ut en sida per spelplan med en lista på matcher

• Spelplatser med domare skriver ut samma sak, men tar med domare för varje match

• Slutspelsträd skriver ut ett slutspelsträd per sida

• Matchrapport skriver ut en sida per match med tomma rutor för att fylla i händelser under matchen; så kallat matchkort

När du bestämt dig, klicka på Next >

Välj mer inställningar

Varje utskrift har speciella inställningar som visas i detta steg. I exemplet ovan visas utskriften "Gruppindelning":s inställningar.

Alla utskrifter har valet (1) att skriva ut som PDF-fil istället för att skriva ut direkt på skrivare.