Du har i huvudsak fyra metoder för att hålla koll på antalet anmälda lag:

• I Cup Manager-programmet, gå till Anmälningsfliken
  • På hemsidan, klicka på Se anmälda-lag-knappen (kräver att turneringen valt att publicera de anmälda lagen).
  • På hemsidan, logga in och gå till anmälda-lag-sidan som bara visas för inloggade administratörer
  • Översiktssidan i programmet, eller i valfri webbläsare - kräver URL som är individuell för varje turnering.

Ta kontakt med Cup Managers support på support@cupmanager.net eller +46 46 525 80 eller gjenom att klicka på chat-symbolen nere till höger i skärmen för att få hjälp med inställningar eller få tillgång till länkar, om du inte får till det själv.

A) I Cup Manager-programmet

När du har laddat ner och installerat programmet kan du logga in med de inloggningsuppgifter du har fått ifrån Cup Manager. Därefter hittar du information om alla anmälningar i programmet under Anmälningar-fliken. Tänk på att antalet anmälningar och antalet lag inte nödvändigtvis är samma sak, då en anmälan kan ha flera lag i sig.

Läs mer om hur anmälningsgränsnittet fungerar här...

B) På hemsidan, klicka på Se anmälda-lag-knappen

***Detta alternativ kräver att turneringen valt att publicera anmälda lag offentligt***

Klicka på Se anmälda lag, så kommer du till en lista/karta över anmälda lag. Om denna knapp inte är tillgänglig kan det bero på att turneringen är inställd på att inte visa anmälda-lag-listan utåt, eller att spelschemat eller lottningen redan är publicerat (då visas ju anmälda lag där istället).

(Om du loggar in på hemsidan kan du ändå komma åt listan med anmälda lag, trots att de är dold för övriga. Se instruktioner nedan.)

Läs mer om hur du publicerar anmälda lag här....

C) På hemsidan, logga in och gå till anmälda-lag-sidan som bara visas för inloggade administratörer.

Om du är inloggad som administratör på en hemsida kan du ändå komma åt listan över anmälda lag. Gå in på adressen http://XXXXXXXXX/YYYY,admin/result/clubs?override

Ersätt XXXXXX i länken ovan med din turneringshemsidesadress, t.ex. prova.cups.nu. och ersätt YYYY med utgåvans namn vilket vanligtvis är årtalet, t.ex 2015. Alltså http://prova.cups.nu/2015,admin/result/clubs?override

D) På Översiktssidan i programmet eller i valfri webbläsare

När du har laddat ner och installerat programmet kan du logga in med de inloggningsuppgifter du har fått ifrån Cup Manager. Därefter kan du klicka på Anmälningar-fliken (1) och välja alternativet Översikt (2).

Sidan visar statistik som är relevant för er som arbetar med cupen. Du kan om du vill öppna samma statistiksida i en webbläsare (utan krav på inlogg). Klicka på Öppna i webbläsare för att göra detta. Du kan spara länken som ett bokmärke för att komma åt sidan utan att behöva starta programmet i framtiden. Det krävs ingen inloggning, utan URL:en är allt som behövs.

Tänk på att inte sprida länken på ett sätt som gör att obehöriga kan komma åt data som ni vill behålla för er själva.