Rapportera resultat via Live-telefoner
Rapportera resultat med hjälp av resultat-telefoner

Genom att hyra resultat-telefoner ifrån Cup Manager löser ni många utmaningar och får tillgång till moderna live-funktioner.

Max Martinsson avatar
Skrivet av Max Martinsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Följande funktionalitet finns i telefonerna och allt som matas in visas i realtid på era resultatsidor på hemisdan:

• Rapportering av poängställning/mål i realtid

• Rapportering av målgörare via tröjnummer (kräver registrerade spelare)

• Start av period/halvlek samt paus av period/halvlek

• Rapportering av gula, röda och gröna kort

Utöver ovanstående kan telefonerna också användas för att:

• Rapportera slutresultat, om man inte önskar köra live.

• Rapportera in vilken domare som dömt matchen (kräver aktivering)

• Korrigera felaktiga slutresultat från tidigare match

Telefonerna må se lite old-school ut, men dess enkla teknik har många fördelar. Telefonerna är slitstarka, har lång batteritid och använder det lite enklare, men mycket stabilare 2G-nätet. De är inte stöldbegärliga men samtidigt relativt billiga att ersätta vid en eventuell förlust. Och bäst av allt, det går inte att installera Facebook eller någon annan batteri eller internetslukande app på dem. Kort och gott, de gör precis vad de skall.

Telefonerna hyr ni av oss till en fast kostnad per telefon. Det krävs en telefon per spelplan. En startavgift som omfattar konfigurering och frakt tillkommer. Är ni intresserade? Kontakta Cup Manager support eller klicka på chattikonen nere i högra hörnet på denna sida.

Läs också: