Listor/Rapporter

Här kan du hitta och skriva ut olika listor ex. sammanställningar, spelarlistor, antal beställningar, bokade specialkoster, mm

Max Martinsson avatar
Skrivet av Max Martinsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Inne i programmet finns det möjlighet att skriva ut en hel del olika listor och rapporter som kan vara av värde gällande er cup. Gå in och se vad det finns för olika rapporter.

Utskrifter från Anmälningar

Gå på Anmälningar i huvudmenyn.

Klicka Skriv ut precis ovanför listan med alla anmälningar på vänster sida.

Det finns en lista/rapport  som heter anmälda lag, Denna brukar vi rekommendera att titta på först.  I denna listan kan du filtrera fram en hel del information genom att huka i vad det är du vill få med på din rapport.. Du väljer också om du vill skriva ut den som pdf-fil  eller excel-fil.

Här ser du valmöjligheterna på listan Anmälda lag
Kryssa i det du är intresserad av att ha med i din rapport.
Klicka nästa och din lista/rapport kommer att genereras och öppnas upp.

Det finns några fler ställen att skriva ut listor/rapporter från, men då är det anpassade listor till flikarna i huvudmenyn.

Utskrifter från Boende.

Gå på Boende i huvudmenyn.

Klicka på skriv ut på vänster sida

Här hittar du listor/rapporter som t.ex. Boende per klubb, Boende per sal, Boendeskyltar (per sal)

Utskrifter från Schema.

Gå på Schema i huvudmenyn.

Här hittar du Skriv ut och Exportera

• Skriv ut, hittar du listor/rapporter gällande t.ex. grupper, schema, matchrapporter

• Exportera skriver du ut spelschemat i excel. Detta bör man alltid göra när man har gjort ett schema man är nöjd med. Då har man alltid möjlighet att importera in det igen om någonting skulle hända. Rensat eller borttaget schema går inte att ta tillbaka på annat sätt, men om man gjort en export kan man importera in det igen.

Utskrifter från Domare

Gå på Domare i huvudmenyn.

Här hittar du Skriv ut och Exportera.

• Skriv ut allt hittar du ut listor/rapporter så som t.ex. Domar-schema, Matcher per domare, Domarlöner, Utbetalningskvitto

• Exportera kan du exportera domarschemat. Detta bör man alltid göra när man har gjort ett schema man är nöjd med. Då har man alltid möjlighet att importera in det igen om någonting skulle hända. Rensat eller borttaget schema går inte att ta tillbaka på annat sätt, men om man gjort en export kan man importera in det igen.

Utskrifter från Resultat

Gå på Resultat i huvudmenyn.

Välj Skriv ut spelschema på vänster sida.

Här hittar du listor/rapporter gällande t.ex. schema, spelplatser, matchrapporter.

Utskrifter från Publicera & Mail

Gå på Publicera & Mail i huvudmenyn.

Ungefär mitt på sidan hittar du utskrifter för t.ex. Anmälda lag, Spelschema, boende

Saknar du någon rapport, eller om du inte hittar det du söker, är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig.