Om du inte vill behöva gå in i Cup Manager-programmet regelbundet, för att kontrollera om det finns några nya meddelanden att besvara, kan du istället ställa in Cup Manager så att du får en e-postnotifiering varje gång det finns ett nytt meddelande att läsa under Meddelande-fliken i Cup Manager.

Gör så här:

1. Klicka på Inställningar
  2. Välj Inkommande mail
  3. Kryssa i Aktivera mailnotiser om inkomna mail
  4. Fyll i din e-postadress, du kan ange flera separerade med hjälp av ett kommatecken.
  5. Klicka på Spara alla ändringar

Nu kommer du få e-post varje gång det finns ett nytt e-post att läsa i programmet.

Observera att det inte går att svara på själva e-postnotifikationen, även om det är frestande. Du behöver alltså starta programmet och gå till Meddelande-fliken för att besvara meddelandet eller för att markera det som läst.