Apple Developer konto
4. Lägg till Cup Manager som apputvecklare
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att vi ska kunna släppa appar via ert Apple Developer Account behöver Cup Managers Apple-ID vara inlagd som användare.

För att lägga till oss gå till följande sida: https://appstoreconnect.apple.com/access/users

OBS! Ibland blir sidan helt utan innehåll. Det brukar lösa sig om man loggar ut och sedan går till sidan igen och loggar in på nytt. Det kan också hjälpa att använda en annan webbläsare (vi rekommenderar Google Chrome som brukar fungera).

Klicka på den blå knappen med plus-tecknet på.

Fyll i uppgifter för oss.
First name: Anton
Last name: Spanne
Email:  app@cupmanager.net   (viktigt att adressen är rätt)
Roles:  Admin   (om du vill räcker det med App Manager men vi kan hjälpa er mer om vi är Admin)
Klicka sedan på Invite-knappen

Bra jobbat! Nu är det klart!

Vi kommer få mail från Apple angående dina förändringar och från detta kan vi ta hand om resten av processen.