För att vi ska kunna släppa appar via ert Apple Developer Account behöver Cup Managers Apple-ID vara inlagd som användare.

För att lägga till oss gå till följande sida: https://appstoreconnect.apple.com/access/users

Klicka på den blå knappen med plus-tecknet på.

Fyll i uppgifter för oss.
First name: Anton
Last name: Spanne
Email:  app@cupmanager.net   (viktigt att adressen är rätt)
Roles:  Admin   (om du vill räcker det med App Manager men vi kan hjälpa er mer om vi är Admin)
Klicka sedan på Invite-knappen

Bra jobbat! Nu är det klart!

Vi kommer få mail från Apple angående dina förändringar och från detta kan vi ta hand om resten av processen.