Lägg till rumstyper och datumperioder

Lägg till vilka rumstyper som skall göras tillgängliga på varje hotell samt vilka rumsperioder som de är tillgängliga.

Max Martinsson avatar
Skrivet av Max Martinsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Denna instruktionen finns bara tillgänglig på engelska.

Klicka på instruktionsfilmen ovan, eller klicka på länken nedan för att komma till skriftliga instruktioner med skärmdumpar:
https://cupmanager.fleeq.io/a/qtrdbt4una-hd8ubu9yiq?captions=1&narration=1

Hjälp oss gärna förbättra oss genom att ge feedback på guiden. Utan er feedback kan vi inte förbättra oss.