Apple Developer konto
5. Godkänn App transfer (om ni haft app sedan tidigare)

Om ni har haft en app från oss sedan tidigare, måste ni godkänna en s.k. "App transfer" hos Apple

Max Martinsson avatar
Skrivet av Max Martinsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om ni har haft en app från oss sedan tidigare, kommer vi att flytta över er app från vårt konto till ert konto.
Detta kallas för en "App transfer" och måste godkännas av er.

När vi har lagt in en request för app transfer till Apple, så kan ni logga in på kontot och godkänna det.

Börja med att logga in på https://appstoreconnect.apple.com/ och gå sedan till "Agreements, Tax and Banking".
Där finns en rubrik som heter "App transfers" och därunder till höger visas ert appnamn. Klicka på knappen "Review" längst till höger.

I formuläret som kommer, fyll i:

Company name:  Er förening/företags namn, behöver inte vara det formella namnet. Så det kan vara t.ex. "Cup Manager" även om företaget heter "CupManager i Lund AB".
Support URL: Turneringens hemsida
Marketing URL: Turneringens hemsida

App review info: Din kontaktinformation. Se till att skriva telefonnummer med landskod, t.ex. +46735336411

Appstore contact info: Samma som ovan

Display trade representative for Korean app store:  Hoppa över

Sedan kan ni godkänna/acceptera. Om det lyckas kommer ni komma tillbaka till förra sidan "Agreements, Tax and Banking". Annars får ni gärna kontakta vår support på: +46 46 52580