Med hjälp av styrknapparna väljer du den match du skall rapportera ifrån. Bekräfta med mitten-knappen.

När du valt match kommer telefonen fråga dig om du vill starta. Klicka på Ja precis när matchen startar. Inte före.

Om en spelare är avstängd, och detta är registrerat i Cup Manager kommer detta visas på skärmen.

Matchen är nu igång och kan följas via hemsida och LIVE-app*

LIVE-appen är en tilläggstjänst som inte används av alla turneringar.