Ankomstinformation
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hitta inställningarna

Aktivera funktionen för ankomstinformationen genom att klicka i första kryssrutan (1).

Välj ifall du vill att lagen också ska kunna ange när de reser från turneringen (2).

Skriv en beskrivande text som lagen kommer se (3). Ni kan exempelvis uppmana lagen att skriva in ytterligare information i fritextfältet.

Hur det ser ut för lagen

Som standard kan lagen ange information om när de anländer till cupen (se bild). De kan även ange vilket transportsätt de använder (Bil, Buss, Tåg, Flyg, Båt)

Om ni har skrivit en beskrivande text visas den för lagen i anslutning till detta (punkt 1 i bilden). Där kan ni uppmana lagen att skriva in ytterligare information i fritextfältet.

Om ni har valt att låta lagen ange avreseinformation så visas rutan (2).