Alla turneringar som vill använda Cup Managers hemsidessystem får en adress i formatet turneringsnamn.cups.nu. Vill man hellre använda en egen domän, t.ex. turneringsnamn.se så kan peka om domänen till Cup Managers servrar.

Så här gör du:

Gå in på er tillfälliga hemsidesadress och logga in

Zoom

Inloggningsrutan finns längst ned på sidan. Användarnamnet och lösenordet är detsamma som du använder för att logga in på Cup Manager Klienten.

Välj Annat i den gula toppmenyn

Zoom

I menyn som dyker upp, välj Domain name

Fyll i ditt eget domännamn och klicka på Save changes

Instruktioner för hur du skall peka om din domän dyker upp på skärmen

Använd IP-adresserna som visas på skärmen och peka om din domän till Cup Managers servrar. Använd en så kallad A record för att bara flytta webbtrafiken och låta exempelvis mailtrafiken fortsätta gå till er webb/mailleverantör.

Behöver ni hjälp med själva domänpekningen, så kontakta er domänleverantörs kundtjänst. Cup Managers support hjälper gärna till med tips och råd, men själva ändringen måste ske i er domänleverantörs system.