Sponsorer är vårt samlingsnamn på partners, arrangörer, sponsorer och sanktionerande organisationer. Varje sponsor har en bild, länk och en typ.

Glöm inte att logga in på hemsidan innan du försöker lägga in sponsorer.

Redigera sponsorer

Beroende på er hemsidas layout så finns det en länk som heter "Redigera sponsorer" antingen ute till höger eller till vänster.

Om ni redan har sponsorer kommer denna länken att ligga under alla sponsorbilder.

Redigera sponsorer

Du kommer då att se en lista på alla era sponsorer (eller en tom lista som bilden ovan om ni inte har några). Klicka på "Lägg till ny"

Lägg till ny sponsor

Fyll i

1. Sponsorns typ (1). Alla sponsorer av en viss typ kommer att grupperas och placeras under en rubrik för varje typ.
  2. Namn som kommer att visas när man håller över bilden (2)
  3. Adress till sponsorns hemsida (3). Denna adress måste vara en fullständig adress, vilket innebär att den ska börja med http://

Välj också en bild genom att klicka på Ändra bild (4). Du kommer att se en liten förhandsvisning av bilden du väljer innan du sparar allt.

Du kommer inte att kunna spara förrän du fyllt i alla fält och valt en bild.

Spara

Tryck på "Lägg till"-knappen för att spara allt.

Färdigt!

Nu är sponsorn sparad och kommer att synas på er hemsida!