Skriva ut listor med specialkost

Skriv ut listor med allergier, dieter och specialkost till skrivaren, en PDF-fil eller Excel.

Max Martinsson avatar
Skrivet av Max Martinsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det finns två sätt att skriva ut listor, bägge beskrivs i denna manual:

Observera att det är två olika vägar in till alternativ A och B.

A) Utskrifter av specialmat per matplats

Observera att för att dessa rapporterna skall fungera måste du ställa in vem som skall äta var. Detta kan du läsa mer om här.

Klicka på länken "matsalar" under utskrifter på Översikten.

CupManager kommer då att samla in alla information som behövs

Du får sedan välja vilken typ av utskrift du vill göra. Välj här "Specialmat per matställe" och klicka på Next.

I nästa ruta ser du en förhandsgranskning. Klicka sedan på Finish för att skriva ut.

B) Utskrift av specialmat per lag/klubb

Klicka på länken "Lag". Vänta sedan på att information samlas.

Välj den utskrift som heter Specialmat och tryck på Next

Skriv nu ut den genom att klicka på Finish.

(Du kan också spara den som PDF genom att klicka i rutan Skriv ut som PDF-fil och därefter klicka på Finish).