Visa matcher med för kort vila
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Öppna schemafliken

Börja med att öppna schemaläggningen och klicka på Hjälpmedeln ute till vänster.

Visa bara matcher med för kort vila

Kryssa i "Matcher med för kort vila" och fyll i antalet minuter som lagen måste få vila mellan matcher.

Då kommer enbart de matcher som bryter mot denna regel att visas i schemat, alla andra matcher blir bara tomma rutor.

I bilden ovan visas två matcher, en som slutar 18:55 och en som börjar 19:00. Ett av lagen i första matchen även i den andra matchen och får därmed inte vila mer än 5 minuter, dessutom spelar de på en helt annan arena vilket såklart inte går.

Titta närmre på matcherna

Genom att klicka på en match ser man mer information om matchen. Längst ner på skärmen visas vilka lag som spelar i matchen.

Programmet markerar även när det går andra matcher i samma grupp (i detta fallet F00 Grupp A).