Oavsett om du nyligen lagt till en sida eller om du önskar redigera en gammal så är det samma tillvägagångssätt.

Innan du börjar

För att göra detta behöver du vara inloggad som admin på hemsidan. För att veta om du är korrekt inloggad så kan du kolla efter en gul admin-meny i toppen av sidan:

Gör så här:

1. Gå till den sida du vill redigera

Använd menyn för att navigera till den sidan du önskar att redigera.

2. Klicka på Ändra bland innehållet i sidan

Detta menyvalet hittar du i en gul ruta ovanför rubriken.

3. Redigera innehållet

Ett formulär/texteditor öppnar sig som möjliggör att du kan redigera innehållet på sidan. Texten som står där från förr är antingen en exempeltext eller sidans gamla innehåll. Du kan skriva över det om du vill.

Vi har stöd för:

• Fet & Kursiv text
  • Ändra textstorlek och färg
  • Punktlistor
  • Skapa länkar i text (markera och klicka på länksymbolen)
  • Ladda upp och klistra in bild
  • Ladda upp och infoga fil
  • Tabeller
  • Inbäddning av YouTube-filer

4. Spara och granska ditt resultat

När du redigerar färdigt din sida klickar du på Spara.

Och kan då direkt granska resultatet av det du gjort. :

Färdig!

Relaterat:

• Vad är skillnaden mellan en sida, en nyhet och en artikel
  • Stöd för flera språk på hemsidan