Innan du börjar:

Läs gärna vår Frågor och svar om okategoriserade betalningar, överskott och restersom grundligt förklarar vad en okategoriserad betalning är, hur den uppstår och varför man bör åtgärda den.

Gör så här:

1. Klicka på Anmälningar-fliken
  2. Välj Laganmälningar
  3. Välj en anmälan
  4. Gå till Ekonomifliken om du vill se detaljerna (den gula bannern visas på alla flikarna)
  5. Klicka på länken "Kvitta befintliga betalningar mot den minskade kostnaden".

I rutan som dyker upp klickar ni på ja.

Klart!

Överskottet är nu frigjort så att ni antingen kan göra en återbetalning eller använda överskottet till att betala en annan kostnadspost med.