Ekonomihantering
Frigör överskott som uppstått efter förändrad beställning (Kvitta rest)
Frigör överskott som uppstått efter förändrad beställning (Kvitta rest)

Om kostnader som redan är registrerade som betalda tas bort, t.ex. genom minskad beställning av deltagarkort måste överskottet frigöras.

Max Martinsson avatar
Skrivet av Max Martinsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Innan du börjar:

Läs gärna vår Frågor och svar om okategoriserade betalningar, överskott och restersom grundligt förklarar vad en okategoriserad betalning är, hur den uppstår och varför man bör åtgärda den.

Gör så här:

1. Klicka på Anmälningar-fliken

2. Välj Laganmälningar

3. Välj en anmälan

4. Gå till Ekonomifliken om du vill se detaljerna (den gula bannern visas på alla flikarna)

5. Klicka på länken "Kvitta befintliga betalningar mot den minskade kostnaden".

I rutan som dyker upp klickar ni på ja.

Klart!

Överskottet är nu frigjort så att ni antingen kan göra en återbetalning eller använda överskottet till att betala en annan kostnadspost med.

Relaterat: