Tänk på det här innan du börjar: 

Att ta bort en match från systemet är inte samma sak som att ta bort det från schemaläggaren. När man tar bort en match så försvinner den helt. Detta kan normalt sätt inte ångras, utan matchen måste isåfall skapas på nytt vilket är möjligt, men komplicerat. 

När man tagit bort en match så påverkar det vanligtvis spelstrukturen t.ex. kan det bli fel eller ojämnt i ett grupppspel eller göra så att slutspelet avstannar om man tar bort en match som är beroende av någon annan. Använd denna funktionen med försiktighet helt enkelt.

En match kan inte tas bort om den är schemalagd

Om matchen är schemalagd går den inte att ta bort. Då måste du först ta bort den ur schemat. Det kan du göra genom att högerklicka på den i schemaläggaren och välja Ta bort ut schemat.

Gör så här om du vill ta bort en match helt från systemet

  1. Gå till Schema-fliken
  2. Klicka på den lille tabellikonen för att öppna en matchtabell
  3. Välj klass
  4. Välj stadie
  5. Välj grupp
  6. Markera aktuell match och högerklicka

7. Välj Ta bort matchen (Finns inte alternativet tillgängligt beror det säkert på att matchen är schemalagd. Ta först bort den från schemat och därefter kan du ta bort den helt och hållet).

Klart! Matchen är borttagen.

Hittade du svaret?