1. Gå till Lotta-fliken
  2. Välj aktuell klass
  3. Välj fliken Gruppspel, om detta inte redan är valt
  4. Klicka på gruppnamnet i den aktuella gruppen, en meny öppnas
  5. Välj Lägg till runda... i menyn

En dialogruta dyker upp. Systemet föreslår automatiskt det antalet matcher som behövs för att det skall bli en jämn runda/omgång till (baserat på antalet lag i gruppen). Du kan justera detta för att passa dina behov och önskemål.

6. Klicka på Lägg till en match för att lägga till ytterligare en match
  7. Klicka på ta-bortsymbolen vid sidan av en match, för att ta bort den.

Exempel: Om du bara vill lägga till en extra match mellan två lag tar du alltså bort alla matcher utom den översta.

8-9. Sätt manuellt vilka lag som skall mötas i de matcherna du vill lägga till.
10. Avsluta med att klicka på OK.