Innan du börjar:

Läs gärna vår utförligare guide om vad som är skillnaden mellan våra teman samt vad du skall tänka på när du väljer ditt tema.

1. Logga in och klicka på Tema

Logga in på hemsidan som administratör. Gå till admin-menyn på toppen av sidan och klicka på Tema.

2. Välj det önskade temat

3. Gå till inställningar för temat för att justera logos och eventuella banners och bildspel

Läs mer om hur du ändrar tema- och utseendeinställningar i vår manual för Färg & Bild.