Gränssnittet, som ibland också kallas för "rullande resultat" bläddrar automatiskt mellan alla grupper och klasser och visar kommande matcher, grupptabeller (i förekommande fall) och resultat.

Det finns inget gränssnitt för att öppna upp sitt rullande resultat, utan det behövs trixas lite mer URL:er manuellt. Följ instruktionerna under respektive rubrik nedanför:

För turneringar med hemsida från Cup Manager

Ert rullande resultat hittar ni på en URL som är uppbyggd på följande sätt: http://turneringsnamn.cups.nu/XXXX,wrap=clean/result/scrolling2/ där XXXX skall bytas ut mot utgåvans namn (nästan alltid årtalet med fyra siffror).

Exempel: http://prova.cups.nu/2015,wrap=clean/result/scrolling2/

Har ni egen domän som är kopplad till vårt hemsidessystem ersätter ni bara turneringsnamn.cups.nu med ert eget domännamn.  Exempel: http://eskilscupen.nu/2016,wrap=clean/result/scrolling2/

För turneringar med egen hemsida

Ert rullande resultat hittar ni på en URL som är uppbyggd på följande sätt:
http://results.cupmanager.net/ZZZZZZZ,XXXX,wrap=clean/scrolling2/ där ZZZZZZZ motsvarar turneringens ID-nummer och där XXXX skall bytas ut mot utgåvans namn (nästan alltid årtalet med fyra siffror).

ID-nummret hittar ni under Publicera & Mail-fliken i programmet (se gul markering):

Exempelvis http://results.cupmanager.net/8594337,2016,wrap=clean/scrolling2/

Visa specifika klasser (och inte hela turneringen) på skärmarna:

Det är möjligt att filtrera visningen så att den bara visar specifika klasser, istället för hela turneringen som är standard. För att göra detta behöver du lägga till ID-numret på klassen efter URL:en.

ID-numret hittar du i URL:en om du t.ex går in på en klass i det publicerade spelschemat:

Använd sedan ID-numret och lägg sist i URL. Om du har flera kategorier du vill ta med kan du separera dem med komma.  T.ex. såhär: http://prova.cups.nu/2015,wrap=clean/result/scrolling2/5006008,8009261 eller så här http://results.cupmanager.net/8594337,2016,wrap=clean/scrolling2/5006008,8009261

Vi har planer på att utveckla ett gränssnitt för att göra arbetet med rullande skärmar enklare för er. Men fram tills den lösningen kommer på plats får ovanstående instruktioner vara er vägledning. Ta gärna kontakt med vår support om du behöver hjälp.