Påmeldingssystemet - påmeldinger og rapporter
Kortbetalinger
Overforing av penger - for turneringer som håndterer økonomien i Superinvite
Overforing av penger - for turneringer som håndterer økonomien i Superinvite
Max Martinsson avatar
Skrevet av Max Martinsson
Oppdatert over en uke siden

Det er alltid lurt å ta ut bilag samtidig som du fører over penger, slik at regnskapet er enkelt og billigst mulig for dere.

Ta ut bilag:

1. Logg inn i Superinvite øverst til høyre på våre hovednettsider www.superinvite.no

2. Logg inn med deres brukernavn og passord. Hvis du ikke er kjent med hva dere har for brukernavn og passord i Superinvite ta kontakt med vår support.

3. Gå først til Innstillinger øverst til høyre - Månedlig Rapport og velg en måned som er ferdig og trykk XLS – Last ned Cup Manager rapport

Da får du et svært godt bilag som viser alt regnskap trenger være seg bilag og alt annet som gir kontroll. Send dette til Regnskapsfører og overfør summen som stå under fanen «Sammanfattning» - «Ingående saldo för vald period»

Tips: Du kan gjerne ta flere måneder om du ønsker det. Bare slå sammen «Sammanfattning» - «Ingående saldo för vald period:» og overføre totalsummen -husk da å vise til dette i informasjonen til regnskapsfører.

Gjør du rutinen oven i begynnelsen av hver måned vil dere ha god likviditet, god kontroll, drive etter veldig god forretningsskikk og få lave kostnader for bilagsføring/regnskapskostnader. Prosessen er gjort på 1-2 minutter.

Overføring av penger:

1. Gå til Innstillinger – Stripe. Her blir du spurt om et nytt passord og det er super1234 eller passordet du selv har satt.

2. På høyre side finner du kontoadministrasjonen – her legger du inn kontoer du evt vil overføre penger til. Du må legge inn i IBAN-format, så den finner du enkelt ved å trykke på IBAN kalkulatoren som ligger der.

3. På venstre side ser du en orange knapp der det står Overfør beløp – her overfører du det beløpet som stod på bilaget – så er pengene på konto i løpet av 24-48 timer.