Legg til romtyper og tilgjengelige tidsperioder per hotell

Legg til hvilke romtyper som skal gjøres tilgjengelig på hvert hotell, og hvilke datoperioder som de skal gå at booke.

Max Martinsson avatar
Skrevet av Max Martinsson
Oppdatert over en uke siden

Denne instruksjonen er foreløpig kun tilgjengelig på engelsk.

Vennligst klikk på instruksjonsfilmen ovenfor, eller klikk på linken nedenfor, for å komme til skriftlig instruksjon med skjermbilder:
https://cupmanager.fleeq.io/a/qtrdbt4una-hd8ubu9yiq?captions=1&narration=1

Gi oss gjerne tilbakemeldinger på guiden etterpå. Uten din feedback kan vi ikke forbedre oss.