Kortbetalningar
Översikt: Så hanterar du pengar som kommit in via kortbetalningar
Översikt: Så hanterar du pengar som kommit in via kortbetalningar

När du använder vår kortbetalningstjänst samlas dina pengar upp på ett Stripe-konto i ert namn. Ni kan när som helst beställa utbetalning.

Max Martinsson avatar
Skrivet av Max Martinsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Denna manulen är aktuell för kunder som använder Cup Managers kortbetalningstjänster.

Det finns två olika sätt att betala ut pengar:

Är du osäker på vad som gäller för dig? Starta Cup Manager, klicka på Anmälningar-fliken och välj därefter Betalningar. Om er klubb sköter er ekonomi via Superinvite kommer du bli informerad om detta genom en informationstext längst ned på sidan.