Dölja rabatter

CM har utbredda funktioner för att ge rabatter i olika situationer. Men ibland vill man inte att rabatten skall synas som en rabatt.

Max Martinsson avatar
Skrivet av Max Martinsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ställa in rabatter

Under Inställningar - Anmälningar - Ekonomi - Rabatter kan olika rabatter ställas in i systemet. Det finns en rad olika rabatter att välja mellan. Ta kontakt med Cup Managers support om du behöver hjälp att ställa in just din rabatt-typ.

Synlighet

Som standard specificeras rabatterna just som rabatter i systemet.

Men rabatter kan döljas

Istället för att specificeras kan rabatter numera döljas. De bakas då in i ursprungspriset. För att dölja rabatter, kryssa i kryssrutan Dölj rabatter som finns som alternativ på de flesta rabatter numera.

När rabatten är dold dras den istället direkt från det ordinarie priset, som på bilden: