Hantera anmälningar
Göra en anmälan på vägnar åt någon annan via Cup Manager-programmet
Göra en anmälan på vägnar åt någon annan via Cup Manager-programmet

Du som är turneringsadministratör kan själv

Max Martinsson avatar
Skrivet av Max Martinsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ibland händer det att ni som administratör vill göra en anmälan åt ett lag.

Öppna Anmälningar-fliken i Cup Manager

1. Klicka på lägg till anmälan

Anmälningsformuläret

Du kommer in i anmälningsformuläret och gör en anmälan
I epostrutan (1) kan du nu skriva in epostadressen till kontaktpersonen på det lag du vill anmäla. (2) bekräffta e-post, (3) Föreningens namn, (4) tröjfärg.

Kontaktpersonens namn

Skriva in ett namn och telefonnummer till kontaktpersonen, adress till förening och välj Land. Detta måste du göra för att kunna gå vidare med anmälan.

Välj vilka klasser du vill anmäla

Sök upp klassen/klasserna du vill anmäla lag till, klicka på på pilen i rutan över antal lag och välj hur många lag du vill anmäla till klassen. Du kan anmäla lag till mer än en klass på samma anmälan.
Arrangerar du en cup som använder det vi kallar lagtyper (talar om för arrangör om laget önskar boka boende eller inte önskar boende) kommer det att dyka upp alternativ på lagtyper som du måste välja på.

Avtal

Har ni lagt till ett avtal i er anmälan så måste även du som turneringsadministratör godkänna avtalet (1) å kontaktpersonens vägnar (avtal är frivilligt och inget alla cuper väljer att ha)

Personuppgifter

(1) Administratören - Här måste du som administratör godkänna att du å kontaktpersonens vägnar får godkänna (2) Kontaktperson.

Bekräfftelse och betalning

Då du gör denna anmälan å vägnar av någon annan så ska du alltså inte göra en betalning (1), men du kan välja att registrera full betalning på anmälan om de redan gjort en betalning till er (2). Information om betalning skickas med i bekräftelse-mailet som du väljer att skicka till kontaktpersonen (3).

Skicka in anmälan

KLART!