Skicka meddelande till anmälda lag
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Cup Manager har avancerade funktioner inbyggda för att kommunicera med lag som har anmält sig. Meddelandena skickas med e-post till mottagaren. Om mottagaren svarar på meddelandet hamnar det i meddelande-fliken i Cup Manager.

Du kan välja att kommunicera med lagets lagledare eller med samliga kontaktpersoner som står registrerade på lagen. Genom att använda filter kan du göra ett urval ur anmälningssystemet för att bara skicka meddelanden till vissa specifika målgrupper, exempelvis de som ännu inte registrerat sina spelare eller de som inte betalat hela sin avgift ännu.

Skicka meddelande till samtliga anmälda lag

1. Klicka på anmälningar-fliken

2. Välj Laganmälningar

3. Klicka på Skicka mail

1. Under Skicka till kan du välja om du vill skicka till lagets kontaktperson (den som gjorde anmälan) eller till kontaktpersonerna för varje enskilt lag (om sådana registrerats)

2. Om du vill ta bort något lag från utskicket kan du kryssar ur detta laget här.

3. Meddelandetyp Som standard skickar programmet E-post, men det finns möjlighet att aktivera SMS-utskick.

4. Rubrik är den rubrik som anges i e-postmeddelandet

5. Texten skriver du i det stora fältet. Du kan högerklicka för att lägga in dynamiska fält (t.ex. mottagarens namn eller länk till lagets lagsida)

6. Skicka meddelandet genom att trycka på skicka.

Skicka meddelanden till lag som uppfyller vissa villkor (filtrering)

Om du inte vill skicka ditt meddelande till alla anmälda lag, kan du istället filtrera ditt urval och skicka meddelandet bara till dessa.

Exempel på hur denna funktionen kan användas:

• Skicka mail till alla anmälningar som har något kvar att betala

• Skicka meddelande till alla anmälda i en viss klass gällande en regeländring

• Skicka en påminnelse till de lag som ännu inte registrerat namn och födelsedatum på sina spelare

• Kontakta alla som inte angett ankomstinformation och be att de uppdaterar detta

Gör så här:

1. Gå till Anmälningar-fliken

2. Välj Laganmälningar

3. Välj önskat filter under drop-downen Visa bara.

4. När du har valt ett filter uppdateras listan över laganmälningar och visar bara de som matchar ditt filter. I exemplet nedanför visas bara anmälningar som har minst ett lag som spelar i Girls 12. Totalt är det 9 anmälningar, vilket visas i fliken Urvalda. Fliken Bortvalda listar de 15 lag som inte matchar ditt urval.

5. Klicka på Skicka mail. Mailet kommer bara skickas ut till de lag som är framfiltrerade.