Använd Bästa X:an etc. istället för X:an i Grupp 1
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Leta upp Slutspel A i rätt klass

I vårt fall finns det redan en slutspelstege med de 10 lagen som än så länge går vidare till Slutspel A.

Börja med att rensa stegen med den så alla lagen hamnar ute i listan med fria lag till vänster.

Lagen finns nu i listan med fria lag

Omvandla till Bästa 2:an o.s.v.

1. Högerklicka med musen på en utav 2:orna.

2. Välj sedan "Byt alla 2:an i... mot bästa 2:an osv." i menyn som kommer upp.

Flytta de sämsta 2:orna till Slutspel B

1. Högerklicka på de sämsta 2:orna

2. Välj "Flytta till" och sedan

3. "Slutspel B" i menyn som kommer upp för alla 2:orna som ska till Slutspel B istället för Slutspel A

Lägg till ett nytt slutspelsträd

Klicka på "Lägg till slutspelsstege"

Klicka på OK i dialogen som dyker upp om standardinställningarna gäller

Klar!

I Slutspel B finns nu de två sämsta 2:orna, så förmodligen vill du skapa om det slutspelsträdet också.