Ekonomihantering
Visa en lista över alla anmälningar med okategoriserade betalningar
Visa en lista över alla anmälningar med okategoriserade betalningar

Så får du fram en lista med anmälningar där du bör kategorisera om inbetalningar eller kostnader för att ekonomirapporter skall bli rätt.

Max Martinsson avatar
Skrivet av Max Martinsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Innan du börjar:

Läs gärna vår Frågor och svar om okategoriserade betalningar, överskott och rester som grundligt förklarar vad en okategoriserad betalning är, hur den uppstår och varför man bör åtgärda den.

Gör så här:

1. Gå till Anmälningsfliken

2. Klicka på Laganmälningar

3. Klicka på drop-down alternativet Visa bara för att filtrera fram anmälningar.

4. Välj betalningar och därefter Har rester (okategoriserad betalning).

I listan som dyker upp listas alla anmälningar som har okategoriserade betalningar. Du rekommenderas att gå igenom och åtgärda samtliga.

Arbeta med anmälningar som har okategoriserade betalningar:

För att åtgärda de anmälningarna som har okategoriserade betalningar räcker det att du markerar dem i listan över anmälningar. När anmälan öppnar sig till höger om listan kommer du mötas av en gul banner som berättar vad du bör göra.

Du kan läsa mer om hur du gör i detalj i våra andra manualer.