Ändra lag som möter varandra i en match

Ibland vill man göra speciallösningar som kräver att man ändrar vilka lag som möts i en match.

Max Martinsson avatar
Skrivet av Max Martinsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att tänka på innan du börjar

Observera att om du ändrar i matchlistan manuellt så varnar inte systemet dig om du exempelvis har ojämn fördelning av antalet matcher mellan lagen. Det är tekniskt möjligt att låta samma lag spela i alla matcherna i en grupp. Detta påverkar givetvis grupptabellen om sådan används.

Gör så här:

1. Gå till Schema-fliken

2. Klicka på den lille tabellikonen för att öppna en matchtabell

3. Välj klass

4. Välj stadie (det är bara möjligt att byta lag i gruppspel)

5. Välj grupp

6. Markera aktuell match och högerklicka

7. Välj Sätt lag i matchen

8. Ändra hemma lag eller bortalag efter önskemål
9. Klicka på OK.

Klart. Matchen är ändrad.