Event-incheckning

Cup Managers eventincheckning används av funktionärer vid insläppet till era event, för att registrera lag som kommer och ska delta

Anton Spanne avatar
Skrivet av Anton Spanne
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Cup Managers eventincheckning är en del av vår administrationsapp som heter Cup Manager Admin. Den går att ladda ner på Google Play och Apples App Store. För att komma åt funktionerna i appen måste en turneringsadministratör skapa en Accesskod inne i inställningarna i Cup Manager klienten.

Starta incheckningen

1. Fyll i accesskoden du fått från en turneringsadministratör. Du kommer då få tillgång till funktionen som heter "Event checkin".

2. När du klickat på "Event checkin" väljer du vilket event du ska checka in till.

Cup-Pass

Alla lag som kommer har ett eget Cup-Pass som identifierar det laget. Det räcker alltså att scanna ett Cup-Pass om ett lag kommer samtidigt med flera personer.

Exempel på Cup-Pass

Checka in ett lag

Klicka på "Scan CupPass" för att skanna ett Cup-Pass med telefonens kamera. När QR-koden i Cup-Passet ligger stilla innanför ramen kommer du skickas vidare till incheckningssidan

På incheckningssidan skriver du in hur många personer från laget som kommit. Om det totala antalet incheckade personer blir fler än antalet deltagare laget bokat, kommer en varning visas så att laget kan informeras om att något inte stämmer. Det går oavsett att checka in alla de personer som kommit.

Efter att du checkat in laget, kommer du tillbaka till startsidan och kan skanna nästa Cup-Pass