Cup Manager hemsidan / CMS
Allmänt
Digitala cup-pass (tilläggstjänst)

Till dig som arrangör av en cup som vill erbjuda Digitala cup-pass

Emma Sjöstrand avatar
Skrivet av Emma Sjöstrand
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Så här gör ni för att aktivera Digitala Cup-pass i er turnering.

1. Ta kontakt med oss på supporten för att be om att Digitala cup-pass ska bli aktiverat för er cup.

2. Skapa deltagaravgifter som ska kunna kopplas till ett digitalt cup-pass, i Cup Manager.

3. När era deltagande lag bokat Deltagaravgifter, se till att respektive lag läggs till på rätt matsal och boende under Boende inne i Cup Manager innan ni skickar ut de digitala Cup-passen.

4. Logga in på Cup Manager web, se länk: https://cmweb.cupmanager.net/

5. Klicka på Cup-pass & checkin

6. Då kommer ni till denna sida visas:

7. Två veckor innan: Nu är det dags att koppla era deltagaravgifter till Cup-passen genom att välja dem i listan.

8. Nu ser man alla deltagaravgifter som är valda i listan: Deltagaravgifter som ger Cup-pass. Man kan lägga till en text på varje Deltagaravgift som syns i lagens QR-kod.

9. I markerat fält kan man skriva en text som kommer synas för samtliga Cup-pass. Tryck på Spara instruktion när ni är klara med texten.

10. När ni valt vilka Deltagaravgifter som ska inkluderas och skrivit en text i rutan så trycker ni på Publicera Cup-pass. För att skicka ut Cup-passen så går ni till Cup Manager och skickar ut ett vanligt mejl till dem som ska ha Cup-pass med länk till "Table with team Cup-passes" och bifogar Cup-pass.

11. Lagen har nu fått sina Digitala Cup-pass skickade till sig och är redo att börja använda dem i cupen! De Digitala Cup-passen kan med fördel delas ut till samtliga i laget av lagledaren eller behålla själv om hen så önskar.

Vill ni läsa mer om hur värdarna för respektive matsal hanterar de Digitala Cup-passen? Klicka på länken: Måltidsincheckning