Ta bort en anmälan:

Obs: En anmälan kan innehålla ett eller flera lag. Om du tar bort en anmälan så tas alla lag i den anmälan bort.

1. Gå till Anmälningar-fliken och välj Laganmälningar
  2. I listan över anmälda lag, högerklicka på den anmälan du vill ta bort.
  3. Välj Ta bort [Lagets namn] i menyn som dyker upp.
  4. Bekräfta genom att klicka på Yes!
  5. Klar

Om anmälan inte går att ta bort p.g.a registrerad betalning:

Om du får ett felmeddelande när du försöker ta bort en anmälan beror detta på att det finns registrerade inbetalningar på anmälan. Systemet behöver veta vad de skall göra med pengarna.

Du kan välja mellan:

1. Återbetala innbetalningen
  2. Lägga in en sk urdragningsavgift

När detta är gjort kan du ta bort anmälan.