Utbetalningar via Superinvite

Om din klubb hanterar sina utbetalningar via systemet Superinvite blir du informerad om detta nÀr du gÄr in i Cup Manager-programet och klickar pÄ lÀnken Betalningar under menyvalet LaganmÀlningar:

Gör dÄ sÄhÀr:

1) Logga in i Superinvite (www.superinvite.se för svenska klubbar och www.superinvite.no för norska klubbar).

Om du inte kÀnner till ert anvÀndarnamn och lösenord bör du i första hand ta kontakt med den ekonomiansvariga pÄ klubben. Om inte denna vet kan du ocksÄ ta kontakt med Superinvite Cup Managers support.

2) I huvudmenyn, klicka pÄ Alternativ och vÀlj Stripe.

3) För att komma Ät ekonomi-instÀllningar krÀvs ett master-password. Detta Àr inte samma lösenord som du anvÀnde för att logga in i systemet, utan ett separat lösenord för att ge extra sÀkerhet. Om du Àr osÀker pÄ vad ditt master-password Àr, ta kontakt med vÄr support.

4) Är det första gĂ„ngen ni gör en utbetalning mĂ„ste ni först lĂ€gga till ett bankonto. Klicka pĂ„ Administrera bankkonto.

5) Ange ett namn pÄ det konto ni önskar överföra pengarna till (anvÀnds bara som intern benÀmning pÄ kontonummret, t.ex. bankgiro-konto i Nordea). Ange ocksÄ bankkontonumret i IBAN-format. Om du inte vet IBAN-numret kan du anvÀnda vÄr IBAN-kalkylator.

Observera att om ni har ett bank- eller plusgironummer (vanligt i Sverige) sÄ Àr giro-numret inte samma sak som bankkontonumret. Det Àr bankkontonumret som ni skall skriva in i IBAN-format i rutan nedan. Har ni inte tillgÄng till detta, ta kontakt med er bank sÄ hjÀlper dem er.

6) NĂ€r ni lagt till ett nytt bankkonto lĂ€gger det sig under rubriken Dina bankkonton. Du kan dĂ„ trycka pĂ„ knappen Överföra belopp.

7) Nu kan du vĂ€lja bankkonto, ange belopp (tillgĂ€ngligt belopp pĂ„ ert konto visas lĂ€ngre ner pĂ„ skĂ€rmen) och skriva en intern notering för överföringen. Du kan ocksĂ„ vĂ€lja vilka utskick/arrangemang som utbetalningen avser. Avsluta med att klicka pĂ„ Överför-knappen.

8) Systemet frÄgar dig om du Àr helt sÀker. Klicka pÄ OK för att genomföra överföringen.

9) Klart. En överföring initieras omedelbart, men den kan ta 2-5 bankdagar innan den kommer in pÄ ert konto, beroende pÄ vilken bank ni har.

Överföringen syns ocksĂ„ i er ekonomirapport. Vi rekommenderar att ni laddar ner den efter varje avslutad mĂ„nad.