En anmälan kan i normalfallet innehålla ett eller flera lag. Om du önskar ta bort hela anmälan kan du följa denna instruktionen istället. Nedanstående beskrivning visar hur du tar bort ett eller flera lag från en anmälan, utan att själva anmälan försvinner.

Gå till anmälningar-fliken

Klicka på laganmälningar

Sök fram aktuell klubb och lag

Välj fliken Laganmälningar

Klicka på Ta bort lag, på aktuellt lag

Zoom

Bekräfta borttagningen genom att klicka på Ja, ta bort

Urdragningsavgift

Per automatik så raderas alla kostnader som är kopplade till en laganmälan när laget drar sig ur. Har laget redan gjort inbetalningar kommer laget alltså ha ett positivt saldo på sitt konto, som bara kan nollas ut genom att ni gör en manuell återbetalning. I vissa fall, t.ex. om man har avbokningsregler som inte tillåter att man drar sig ur sent, så vill turneringen kanske ändå debiter och/eller behålla pengar från laget som dragit sig ur.

Dessa kostnader måste du lägga in manuellt som "urdragningsavgift" i samband med att du tar bort ett lag.

Urdragningsavgiften är den totala avgiften som laget skall debiteras av turneringen, oavsett om laget gjort några inbetalningar eller inte.