Redigera hemsidan

Redigera hemsidan. Ändra text, bilder, färgkoder, lägg till sponsorer

Max Martinsson avatar
Skrivet av Max Martinsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När vi sätter upp en cup åt er i Cup Manager får ni en hemsida till er cup. Adressen till cupen blir cupens namn + cups.nu ex. https://malinsdemocup.cups.nu/
Hemsidan behöver då redigeras med bilder, text, färgkoder, arrangörslogga, sponsorer, mm. Vid nytt år/ny utgåva av er cup redigerar ni den så att den riktar sig till det nya årets cup.

För att redigera er cup-hemsida öppnar du upp hemsidan i din webbläsare.

Scrolla längst ner på hemsidan och logga in som administratör. Du använder samma användarnamn och lösenord som när du loggar in i Cup Manager-programmet.

På vänster sida har du huvudmenyn.

Överst hittar du Kom igång, en guide i 6 steg. Gå in i de olika stegen och ändra på texter, bilder, färgkoder, mm.

Första gången du loggar in på hemsidan till en ny cup, behöver du göra

Kom igång - guiden steg för steg. Efter att du lagt till och redigerat ett steg, klickar du Spara uppe till höger. Därefter kan du klicka dig vidare till nästa steg.

När du är färdig med alla steg kommer det att stå 6/6. Det betyder att grunderna på hemsidan är klara. På höger sida ser du en mobilvy, på hur sidan kommer att se ut om man besöker den från mobilen. Du kan gå på Se hemsida för att komma ut och se hur det ser ut när man besöker hemsidan från en dator.

Redigera text på befintlig sida på

När ett nytt år/ ny utgåva satts upp av er cup behöver texterna på er hemsida uppdateras till det nya året.

Gå på Meny ute till vänster i huvudmenyn. Klicka Redigera vid den sida du vill redigera texten på.

Ändra i din text och glöm inte att spara!