Ändra Kontaktinformation på hemsidan

Längst ner på er cuphemsida visas kontaktinformation till cupen. Denna information går att redigera.

Max Martinsson avatar
Skrivet av Max Martinsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Längst ner på hemsidan visas kontaktinformation. Det som normalt sett visas är standard kontaktinformation. Detta hämtas från inställningar i Cup Manager-programmet.

Det finns möjlighet att ändra på detta oh skriva egen kontaktinformation istället.

Logga in som administratör på hemsidan Se här

Så här ändrar du på kontaktinformationen

Gå på Övrigt i menyn på vänster sida, och välj kontaktinformation.

Här väljer du Skriv en egen kontaktinformation.

I understa fältet lägger du in den information du vill ska visas.

Förslagsvis e-post, telefon, länk till klubbens hemsida.

Glöm inte att spara!