Lägga till Organisatör och sponsorer på hemsidan

På er cuphemsida kan ni lägga till organisatör och sponsorer av cupen. Lägg till logga och länk till organisatör och sponsorers hemsidor.

Max Martinsson avatar
Skrivet av Max Martinsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

På er cuphemsida kan man lägga till organisatör/organisatörer och sponsorer. Det finns lite olika typer, ex. Organizer, General sponsor, partner, mm. Detta är ett bra sätt att lyfta fram sig själv och sina samarbetspartners.

Man kan välja mellan att placera dem överst på startsidan, eller längst ner på alla sidor.

Välj Sponsorer ute till vänster i huvudmenyn.

Välj placering och klicka Lägg till sponsor.

1) klicka Byt för att lägga till logga. Har du inte loggan uppladdad laddar du upp loggan först. Se Ladda upp bild.

2) Namn på Organisatören eller sponsorn

3) Länk till organisatörs eller sponsors hemsida

4) Här väljer du typ ex. Organizer, sponsor, General sponsor,

Glöm inte att spara!